HTML, PHP, JS AUTOMÀTICA ACTUALITZACIÓ DE LA PÀGINA DE CODI

Hola amics i amigues, el automàtica actualització de la pàgina codis són molt simples que es recomana posar-los en qualsevol lloc des del codis en el seu lloc, però que acostumen a treballar en qualsevol lloc de la pàgina.

Html Actualització De La Pàgina De Codi

<meta http-equiv="refresh" content="10;/>

content=”10″ kısmında yazan yer saniyedir yani sayfa yüklenirken bu kodların okunmasının ardından kaç saniye sonra sayfayı yenilemesini istediğimizi belirtiyoruz. Bu kısıma 5 yazarsak 5 saniye sonra sayfayı otomatik yenileyecektir veya 0 yazarsak hemen yenileyecektir. URL=https://kozbey.com eklemesi yaparsak sayfayı otomatik olarak belirlediğimiz süre sonunda belirlediğiniz adrese yönlendirir.

Sayfayı istediğiniz bir adrese otomatik yönlendirme örneği ise bu şekildedir.

<meta http-equiv="refresh" content="10; URL=https://kozbey.com">

Si afegiu aquest codi directament al vostre lloc després de 10 d’octubre de kozbey.com que automàticament es redirigirà a la web.

Php Actualització De La Pàgina De Codi

La finalitat d’aquest és com l’html, però el programari de forma lleugerament diferent, però que fa que sigui més fàcil per a nosaltres per escriure codis php directament sense girar-los o octubre addicional de codificació, com l’eco. Jo no necessita explicar-se per separat per evitar confusions.

header("Refresh: 10; url=https://kozbey.com");
header("Refresh: 10;");

Javascript Actualització De La Pàgina De Codi

Si js és automàtic actualització de la pàgina, que està codificat de la manera següent, i la semàntica de js automàtica de la pàgina de redirecció és el mateix.

window.location.reload();
window.location.assign("https://kozbey.com")

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir